Welkom - Nieuws - Onderlinge wedstrijd springen, dressuur en mennen

Onderlinge wedstrijd springen, dressuur en mennen

Onderlinge wedstrijd

Aankomende woensdag 15 mei is de eerste OW springen, inschrijven niet nodig, wees alleen om 19:00 aanwezig om het parcours te helpen opbouwen.

De volgende  OW’s springen zijn op 26 juni en 11 september. Allen op woensdag avond, aanvang 19:00. Sander maakt een indeling zodat een ieder op zijn of haar eigen nivo een parcours kan springen.  

De volgende onderlinge dressuur en menwedstrijd is op zondag 24 mei.  Op 8 september is de derde onderlinge wedstrijd, voor de dressuurprikkers onder ons, je rijdt maar 1 dressuurproef, de tweede proef is een kür op muziek, dit kan je alleen doen of als pas-de-deux, viertal of wat je maar leuk vindt. Het publiek is de jury dus naast de muziek en uitvoering telt ook de aankleding mee!

Opgeven kan via activiteiten@decommandeurs.nl , laat ook even weten op welk nivo je mee wil doen.

Als laatste, al deze activiteiten kunnen niet georganiseerd worden zonder de hulp van alle leden, de meeste van jullie hebben je al opgegeven voor de werkzaamhedenlijst (super!), maar sommige nog niet. Bij deze een dringend beroep op degenen die zich nog niet hebben opgegeven, we hebben jullie hulp hard nodig!

Reacties zijn gesloten.