Welkom - Nieuws - Onderlinge wedstrijd & kür op muziek 8 september

Onderlinge wedstrijd & kür op muziek 8 september

“Je zou het eigenlijk eens moeten filmen zodat je het zelf terug kan zien”……

Hoe vaak hoor je, of denk je dat niet, als je een goede of juist slechte score op een wedstrijd hebt behaald. Op de laatste onderlinge wedstrijd van 2013, op 8 september kan het!

Tijdens het rijden van je dressuurproef, word je gefilmd en wordt het jurycommentaar erbij ingesproken. Een mooi moment om jezelf terug te zien en daarbij te horen wat je kan verbeteren.
Uiteraard hebben we gekozen voor een enthousiast jurylid, die met haar jarenlange ervaring en enthousiasme je net dat stapje verder brengt, Leonie Buur.

Leonie Buur (1976) begon op 5-jarige leeftijd met paardrijden in Castricum. Ze heeft een geschiedenis bij LR Starrenburg en daarna HC Assendelft. Ze heeft jarenlange ervaring en diverse paarden tot het Z gereden, Orun gedaan en Leonie is jurylid t/m de Z2, zij heeft  zogezegd van haar hobby haar beroep gemaakt. Leonie is bovendien altijd enthousiast en heeft enorm veel zin om tips & trics te geven n.a.v. de gereden proeven.

De proef telt mee voor het clubkampioenschap.

De opnames worden zo spoedig mogelijk overgezet op een USB stick. Zorg dat je er eentje, voorzien van je naam (OP de USB stick) in een plastic zakje (vanwege het zand) bij het wedstrijdsecretariaat inlevert. Deze ontvang je zo spoedig mogelijk weer retour. Let op: dit is niet dezelfde dag i.v.m. de benodigde apparatuur.

De dressuurwedstrijd begint om 10:00

Na de dressuurproeven wordt de kür op muziek verreden, je mag deze solo rijden, als pas de deux, viertal, verkleerd noem maar op! Het publiek is de jury dus de leukste kür wint!

Na het dressuurgeweld komen de menners is actie en zullen zij en de aanspanningen het beste beentje voorzetten.

Proef:                   € 5,00

Proef & Kür:      € 7,50

Er zijn leuke prijzen te winnen!

Kortom, een gezellige en leerzame dag! Doe mee of kom kijken!

Meld je aan via activiteiten@decommandeurs.nl

 

Reacties zijn gesloten.