Welkom - Nieuws - Nieuwe dressuurproeven

Nieuwe dressuurproeven

 

Vanaf 1 april 2016 gaan de nieuwe dressuurproeven in. De nieuwe dressuurproeven zijn vanaf 1 maart beschikbaar. In de aanloop naar 1 april heeft de KNHS een serie artikelen gepubliceerd met daarin de belangrijkste wijzigingen. Hieronder een overzicht;

 • Drie dingen die je wilt weten over de nieuwe dressuurproeven per 1 april 2016 (18-01-2016)
  In dit artikel: Wanneer en hoe zijn de nieuwe proeven beschikbaar, wat zijn de belangrijkste veranderingen in de proeven en hoe zijn deze veranderingen tot stand gekomen?
 • Vijf vragen over de klasse BB en B (21-01-2016)
  In dit artikel: Alles over de nieuwe klasse BB, het verschil tussen BB en Impuls, het verschil tussen BB en B, wat verandert er in de B-proeven en het verdwijnen van de aparte proeven voor A/B-pony’s.
 • Wat verandert er in de klasse L1 en L2? (26-01-2016)
  In dit artikel: wat verandert er in de proeven van de klasse L? Met onder andere: lichtrijden of doorzitten, binnenkomen op de AC-lijn, halsstrekken op de volte of diagonaal en verruimen in plaats van middengangen.
 • Alles over de nieuwe KNHS dressuurproeven app
  In maart 2016 is de eerste officiële KNHS dressuurproeven app voor iOS en Android. Bekijk video’s van de proef, leer van de Tips van de Pro en spreek zelf een proef in om die later zonder voorlezer te oefenen.

 

Reacties zijn gesloten.